Udvikling, ledelse & kommunikation

Den ønskede udvikling skabes gennem stærkt samarbejde.

Det er lettere at komme fremad,
når alle har lyst til at trække i samme retning.
Med udgangspunkt i virksomhedens DNA, afdækker vi det ønskede mål og lægger en plan for at komme stærkt frem. Jeg tilbyder min hjælp på flere måder:

  • Konkrete opgaver her og nu
  • Ekstern samarbejdspartner i længere tid
  • Kurser, workshops og foredrag

Det har jeg hjulpet andre virksomheder med

Udviklingsprocesser

Hvor vil I gerne være om et år? Om tre år? Hvordan lægger vi en plan, der får Jer i mål.

Ledertræning

Mange ledere drukner i drift og mangler effektive værktøjer til at lede, flytte og udvikle de ansatte i den rigtige retning.

Talenttest

Ved at afdække den enkeltes unikke talentprofil opdager vi, hvordan denne medarbejder kan ledes til de bedste resultater.

Stærke teams

Hvor ligger styrker og svagheder i teamet? Hvordan skaber vi større tillid, og hvordan fordeler vi opgaverne så alle vinder?

Bedre trivsel

Trivsel og engagement er altafgørende for medarbejderne indsats. Jeg tilbyder workshops og længere udviklingsforløb.

Kommunikation

I alt hvad du gør, fortæller du en historie. Sammen tager vi kontrol over virksomhedens kommunikation, internt såvel som eksternt.

Mennesker ønsker at gøre en forskel 

Det er en naturlig kraft i mennesker at ville gøre en forskel. Det kan du som leder dyrke, for at få det bedste frem i de mennesker, som bidrager til at løfte din virksomhed.

Det er dét, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg kommer med et stærkt og positivt mindset, en nysgerrighed efter at afdække og fjerne det, der står i vejen for den ønskede udvikling, og så har jeg en solid værktøjskasse, der kan styrke dig som leder og måden du får det bedste frem i dine medarbejdere.

På LinkedIN kan du se min faglige baggrund og erfaringer, og når du alligevel besøger min profil, så connect med mig. På den måde har du mig altid i baghånden, når du får brug for det jeg kan.

 

Skal vi tage en snak?

Tag fat i mig for en uforpligtende snak. Hør om hvordan jeg arbejder, og find ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

Da jeg ofte arbejder ude hos kunderne, kan du opleve, at jeg svarer med en sms, at jeg ringer tilbage. Så send mig gerne en sms retur, og fortæl mig hvad det drejer sig om, så jeg er forberedt til vores snak.

10 + 7 =