talentprofiler som ledelsesværktøj

Når vi anvender vores kognitive talenter, arbejder vi ikke blot mere effektivt. Vi får energi gennem arbejdet og laver færre fejl.

Din hjerne er unik og formet gennem det liv, du har levet. De adfærdsmønstre som vi bruger ofte, styrkes og de mønstre, vi ikke bruger, svækkes. Det giver os alle en helt unik sammensætning af adfærds- og tankemønstre, som vi mestrer helt naturligt – dem kalder vi talenter.

Disse talenter kan måles og kortlægges via testen TT38, som giver et meget nuanceret indblik i vores styrker og potentiale. Testen kan helt konkret anvendes som et effektivt værktøj til at sætte mennesker i spil, der hvor det skaber de bedste resultater.

Aktuelt lige nu:

Webinar om TT38 som ledelsesværktøj
20. juni kl. 9-10 via Teams
TILMELD

certificeret tt38 konsulent

Nedenstående er udvalgte uddrag fra den 20 siders talentrapport, som gennemgås sammen med mig. Med testen følger som minimum 1½ times individuel tilbagemelding, der tager udgangspunkt i din aktuelle situation. 

Talentgrafen

Vores toptalenter og eventuelle udfordringer

Selve talentgrafen afdækker 34 talenter, inddelt i top-, mellem- og bundtalenter. At et talent ligger i bunden, er ikke ensbetydende med, at vi er dårlige på dette område, blot at det ikke er naturlig adfærd.

Ofte vil der kunne kompenseres for bundtalenter gennem strategisk anvendelse af toptalenter.

Den fulde rapport giver indblik i styrker og udfordringer i de enkelte talenter samt udviklingspotentiale.

Indre Drive

Det, der får os til at skride til handling…

Når vi forstår det indre drive, ved vi hvordan vi kan styrke arbejdslysten hos den enkelte.

Personen her er primært drevet af at påvirke og “flytte rundt på verden”, men drives også af høj faglighed og af at skabe resultater sammen med andre

   

  Motivation

  Det vi ønsker at opnå gennem vores arbejde…

  Denne graf giver en god forståelse af, hvad mennesker forsøger at opnå gennem deres arbejde. Afhængigt af det aktuelle mål i teamet eller virksomheden, kan du lade den mest motiverede medarbejder være “førerhunden”, der trækker resten af teamet fremad. 

  Profilen her er arbejder for sandhed, harmoni og fællesskab, og er derfor velegnet, når målet eksempelvis er et stærkt og tillidsbaseret samarbejde. 

  Med denne graf har du den “gulerod”, der skaber solid fremdrift

   

  Konfliktstil

  Måden vi håndterer uenigheder

  Denne graf er et stærkt værktøj til at forstå, håndtere og løse konflikter i samarbejdet. De fem måder hvorpå vi håndterer uenigheder spænder mellem de to yderpunkter mål og relation.

  Profilen her undviger på ingen måde en konflikt, men træder nærmest bevidst ind i konflikter, og har redskaber til både at kæmpe kampen og bevare relationen. En oplagt konfliktmægler.

  Teamstyrker

  Træd i karakter i teamet

  Hvem er teamets “weapon of choise” i de forskellige roller?

  Hvor talentgrafen i sig selv går mere i dybden på specifik adfærd, belyser denne graf de mere overordnede roller i teamet. 

  Profilen her er både den bløde påvirker, der ser alle i gruppen og skaber samarbejde på tværs (formidler) og samtidig forstår at sikre, at alle forstår opgaven og har det rette fokus (koordinator).

  Denne graf fortæller hvor i samarbejdet, den enkelte medarbejder skaber mest trækkraft

   

  salgsroller

  Skab det strategisk knivskarpe salgsteam

  Denne graf er særdeles værdifuld, når den strategiske salgsindsats planlægges.

  Profilen herunder var meget usikker i troen på sig selv som sælger. Personen scorer ganske rigtigt lavt på de discipliner, der forbindes med salgsklichéer som pres, push, canvas, mødebooking og eksempelvis abonnementsalg.

  Men personen ligger i toppen, når det handler om kompetent og vidensstærk service og rådgivning samt social selling. 

   

  Det er ikke alt…

  Du får indblik i meget mere… :

  Rapporten giver også indblik i:

  • Stressrisiko. Hvilken type stress er vi mest disponeret for, hvordan genkender vi tidliger tegn, og hvordan undgår vi, at falde i fælden.
  • Naturligt arbejdsfokus. I hvor høj grad er vi resultatorienteret, teamorienteret, egenfokuseret, startende, afsluttende mv.
  • Styrker i innovationsprocessen. Hvor i innovationsprocessen træder vi mest i karakter. Grafen afdækker 9 roller fordelt på tre stadier i processen.
  • OCEAN-modellen – Hvordan placerer vores personlighed sig indenfor 5 psykologiske hovedtræk i mennesker.

  Skal vi tage en snak?

  Tag fat i mig for en uforpligtende snak. Hør om hvordan jeg arbejder, og find ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

  Da jeg ofte arbejder ude hos kunderne, kan du opleve, at jeg svarer med en sms, at jeg ringer tilbage. Så send mig gerne en sms retur, og fortæl mig hvad det drejer sig om, så jeg er forberedt til vores snak.

  11 + 14 =