Velkommen til

Styrk dit mindset

Mit navn er Nete Kaasen.

Når du har det godt, kan du meget mere.
Det er ikke bare noget jeg siger. Det gør videnskaben også *
Hvis vi som mennesker skal kunne klare en krævende hverdag, skal vi også have de mentale ressourcer der skal til.

Vil du vide, hvad jeg kan hjælpe dig med, så klik her

Når mennesker er under pres gennem længere tid, uden at kunne samle ny energi, sker der det, at vi udpiner os selv – med store omkostninger til følge. Menneskelige og økonomiske.

Derfor hjælper jeg virksomhedsledere med at løfte udvikling og resultater, ved at styrke de mennesker, som arbejder i virksomheden. Samfundets struktur er ikke noget vi ændrer på én gang. Forståelsen af, at virksomhedens succes skabes gennem – ikke på bekostning af – menneskelige ressourcer, er dog efterhånden en kendsgerning, og derfor er behovet for ledelse der løfter mennesker stigende.

Trivsel er dog ikke noget, der starter på arbejdspladsen. Det starter hos dig selv. Derfor handler en del af det jeg laver også om at inspirere til personligt lederskab, og tage ansvar for, at du har det godt – mentalt, såvel som fysisk.

Du har mange flere ressourcer, end du aner. Tro mig… Det har jeg selv lært på den helt hårde måde. Hvis du er bare en lille smule nysgerrig, og villig til at vinkle dine tanker bare en smule anderledes, så skal der ikke meget til, for at du kan mærke forskellen.

Dyk ned i videnskaben 

Alt hvad jeg taler om i fællesskabet “Styrk dit mindset” er baseret på forskning.
Jeg vil løbende henvise til forskning på området via fællesskabet, og lige her får du links til de personer og den forskning, jeg er mest inspireret af.

Skal vi tage en snak?

Tag fat i mig for en uforpligtende snak. Hør om hvordan jeg arbejder, og find ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

Da jeg ofte arbejder ude hos kunderne, kan du opleve, at jeg svarer med en sms, at jeg ringer tilbage. Så send mig gerne en sms retur, og fortæl mig hvad det drejer sig om, så jeg er forberedt til vores snak.

7 + 13 =