Online udviklingsforløb

Skridt for skridt i den rigtige retning

Forløbene er opbygget således, at du i løbet af 12 måneder, trin for trin, kan arbejde med at styrke hhv. dit personlige lederskab, din rolle og effekt som leder samt virksomhedens signal ud i samfundet. 

Alle tre forløb er bygget op om et 100% online grundforløb, der består af videomateriale der præsenterer emnet, uddybende materiale og opgaver du skal arbejde med. Ønsker du et mere personligt forløb kan du vælge et individuelt forløb, hvor du hele tiden har mig med som wingman. 

Online udviklingsforløb på tre niveauer

Det Personlige Lederskab

Få afdækket dit indre kompas og blive bevidst om det, der driver dig fremad, og det, der risikerer at bremse dig.
Målet for forløbet er, at du får værktøjerne til at lede dig selv i din ønskede udvikling.
Opstart 1. juni 2024

Lederens trækkraft

Hvordan skabes den arbejdslyst i medarbejderne, som får dem til at sætte sig selv stærkt i spil og bidrage til den ønskede udvikling?
Målet for forløbet er, at du bliver bevidst om, hvordan du kan skabe ekstra trækkraft gennem dine medarbejdere.
Opstart 1. august 2024

Den stærke virksomhed

Hvad skal der til, for at skabe stærke relationer til de mennesker, som virksomheden er afhængig af?
Målet for forløbet er, at du kan arbejde med trivsel, tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere og virksomhedens fortælling ud i samfundet.
Opstart 1. oktober 2024

Skal vi tage en snak?

Tag fat i mig for en uforpligtende snak. Hør om hvordan jeg arbejder, og find ud af, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig. 

Da jeg ofte arbejder ude hos kunderne, kan du opleve, at jeg svarer med en sms, at jeg ringer tilbage. Så send mig gerne en sms retur, og fortæl mig hvad det drejer sig om, så jeg er forberedt til vores snak.

8 + 6 =